MSEtop

HA EN REN DAG!

Modum Såpe Engros AS, jobber for å gi deg et rent og trivelig arbeidsmiljø. Det er bevist at et rent innemiljø bidrar til høyere produktivitet.

Er du fornøyd med renholdet du har idag? Hvis ikke, hvorfor?

Det er fire punkter som skal til for å sikre et godt renhold. Neste gang du ser etter ny renholdsleverandør tenk over disse 4 punktene.

1. Tid

2. Kompetanse

3. Oppfølging

4. Produkter

1. De fleste kjøper det billigste allternativet når det kommer til renhold. For å kunne gi det billigste tilbudet må man fjerne utgiftene man har. Mindre lønn = mindre utgifter. Har ikke renholderen god nok tid, vil det naturlig vis gå utover resultatet. Modum Såpe Engros AS jobber for at renholderne skal få den tiden det trengs for å kunne gi et godt resultat

2. Hva slags opplæring får renholderen? Mange firmaer gir lite til ingen opplæring for å spar på utgiftene. Det koster penger å lære opp en renholder. Modum Såpe Engros jobber hele tiden for å ha de beste renholderne. Dette gjør vi gjennom et fire punkters opplærings system. Det er derfor Modum Såpe Engros har gode kunder over mange år, fordi vi har flinke renholdere, og riktig tid.

3. I mange renholdsbedrifter vil det å være en renholder være en ensom jobb. Renholdsbedriftene har ikke råd til oppfølging, og med dårlig oppfølging pleier også resultatet å svikte. Vi har kontraktsbundet oppfølging, rettet både mot renholderen, og mot deg som kunde. Trives renholderne, gjør de også en bedre jobb.

4. Modum Såpe Engros har etter mange år funnet frem til de gode produktene, som letter arbeidsdagen til renholderen. Vi har kontinuerlig fokus på å finne de produktene som gir best resultat.

Det kan oppsumeres så kort som, du får hva du betaler for. Vi jobber ikke for å være billigst, men vi jobber for rett pris. Du betaler for det du får, og med Modum Såpe Engros vil det si et godt renhold, med dyktige renholdere og god oppfølging.

Ønsker du tilbud på renhold? Ta kontakt med en av våre selgere:

Steffen Andersen

steffen@modumsape.no

95 84 52 22

Linda Sundqvist

linda@modumsape.no

45 00 01 45